Hvordan vi lærer best

Hvordan vi lærer best

Hei! Dette innlegget kommer i en litt annen form enn tidligere. Denne gangen har vi nemlig blitt utfordret til å lage et blogginnlegg i videoform. Å sitte og snakke foran kamera var nytt og ukjent for oss alle, og vi følte absolutt at vi tok noen steg utenfor komfortsonen. Her kommer det en video hvor min eksamensgruppe og jeg snakker litt om hvordan vi lærer best og forskjellige studieteknikker som kan bli tatt i bruk. Dersom du er student og er nysgjerrig på hvordan du kan bruke forskjellig metoder for å lære best mulig, anbefaler jeg absolutt å se denne videoen. Her kan du sjekke ut bloggene til de andre i eksamensgruppa mi: Frida Espenæs, Silje Søhoel og Tindra Holm.

Ada Kristine Vatne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *