Velkommen til min blogg!

Velkommen til min blogg!

Hei! Jeg vil starte med å ønske deg og dere velkommen til min blogg som er laget i forbindelse med fordypningsemne Digital markedsføring.

Mitt navn er Ada Kristine Vatne, jeg er 21 år gammel og kommer fra Larvik. I 2019 flyttet jeg til Oslo for å studere ved Høyskolen Kristiania hvor jeg nå er andreårsstudent i Ledelse og Servicstrategi.

I forbindelse med denne bachelorgraden skal jeg denne våren fordype meg i Digital markedsføring. Og denne bloggen skal brukes som en plattform og et verktøy for å dele faglige og spennende temaer innenfor dette emnet.

Jeg er spent på hvordan dette vil fungere, men jeg håper og tror det vil være et lærerikt prosjekt som kan skape god læring, motivasjon og hjelpe til med å knytte nye forbindelser. Håper du vil følge meg på veien og at du finner noe som engasjerer!

Ada Kristine Vatne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *